Magunkról

A MUNKAÜGYI SZEMLE emberierőforrás-gazdálkodási szakfolyóirat 1957-től 2013-ig nyomtatásban, 2014-2015-ben digitális formában jelent meg. Másfél éves kényszerszünet után 2017 szeptemberétől – részben megváltozott tartalommal és formában – újra kiadásra kerül.

A www.munkaugyiszemle.hu honlap főoldalán olvasható a folyóirat legfrissebb számának tartalomjegyzéke, és innen nyithatók meg a legegyszerűbben az egyes publikációk.

Ugyancsak innen érhetők el közvetlenül az Opus et Educatio online szakfolyóirat Munkaügyi Szemle rovatában megjelent nagyobb lélegzetű, lektorált tanulmányok.

A weboldal ezen túlmenően teljes körűen tartalmazza a 2002-től megjelent folyóiratszámok tartalomjegyzékeit és a szerző, cím és témakör alapján visszakereshető, szabadon letölthető publikációkat. (Egyes korábbi publikációknak csak annotációi szerepelnek a honlapon, de érdeklődés esetén a szerkesztőségnek küldött e-mailben bárki kérheti a teljes szöveg közzétételét.)

Rovatokba rendezve találhatók továbbá olyan anyagok is, amelyek az emberierőforrás-gazdálkodási szakemberek számára hasznos háttérinformációkat tartalmaznak. (Rovatvezetők: Bagó József, Borbély-Pecze Tibor Bors, Borlói Rudolf, Lovretity Zsigmond, Lux Judit, Munkácsy Ferenc és Nagy Katalin)

A weboldal hirdetési sávjában felhívjuk a figyelmet a szakma fontos rendezvényeire, illetve más kiadványokban megjelent érdekes tanulmányokra, cikkekre.

A honlapot a Munkaügyi Szemle kiadója a Profunditas Kft. gondozza, főszerkesztője – hasonlóan a folyóirathoz – Munkácsy Ferenc.