59 évfolyam után újabb változás!

Tisztelt Kollégánk/Olvasónk!

 A Munkaügy Szemle szakfolyóirat 2016-ban már nem jelenik meg a jelenlegi formájában, ugyanakkor az eddigi értékeket megtartva sokrétűbb, szabadon hozzáférhető tartalmakat kínálunk minden érdeklődőnek az alábbiak szerint:

 –         A témakörben született, a tudományos publikációk követelményeinek megfelelő lektorált tanulmányok megjelenési helye a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem által kiadott Opus et Educatio című open access online folyóirat "Munkaügyi Szemle"  elnevezésű rovata lesz.

 –         A munka világa aktuális gyakorlati problémáira reflektáló rövidebb tanulmányok, elemzések és szakértői vélemények, a szakma újdonságaira, eseményeire vonatkozó figyelemfelhívások a munkaugyiszemle.hu weboldalon jelennek meg. Itt lesz elérhető továbbra is a folyóirat 2000 és 2015 közötti számainak tartalomjegyzéke és a tematikus kereső szolgáltatás.

 –         Az Opus et Educatio folyóirat Munkaügyi Szemle rovatában és weboldalunkon megjelent friss közleményekről az érdeklődőket rendszeresen hírlevélben tájékoztatjuk.